Nice - Garagepoortmotor Nice spin 23 complete kit

Bestaande uit : 1 reductiemotor met ingebouwde besturingseenheid (SN6021), 1 opsteekontvanger (SMXI), 1 handzender 433MHz (FLO2R-S), 1 geleiderailset 1x3m.

Lees meer...
Aantal: 84

Bestaande uit : 1 reductiemotor met ingebouwde besturingseenheid (SN6021), 1 opsteekontvanger (SMXI), 1 handzender 433MHz (FLO2R-E), 1 geleiderailset 1x3m.

 

 

Voor sectionaaldeuren tot 10,5 m2 en kanteldeuren tot 11,8 m2, met Nice BlueBUS aansluittechnologie.
Met voorgemonteerde geleidingsrail van 3 m.
Geschikt voor gebruik met de systemen Solemyo en Opera.
Snelle installatie op iedere gewenste plaats met de richtbare kop, de koordontgrendeling en de uitermate handige stap-voor-stap bediening.
Besparing en respect voor het milieu:  in de standby-modus verbruikt de besturingseenheid, met de altijd geactiveerde radio-ontvanger aangesloten, net 4,2 W; verbonden met een batterij of de set Solemyo loopt het verbruik in standby-modus terug tot 0,036 W.
Veilig: obstakeldetectie en automatische programmering van de werktijden, bewaking van de opname van de motor langs het traject, zelfdiagnose via het knipperlicht en gebruikerslicht. Instelbare versnelling en vertraging, aan het begin en einde van iedere manoeuvre. Aansluitmogelijkheid voor resistieve en optische contactlijsten van de laatste generatie van 8,2 KOhm.
Geen black out: werkt ook als de stroom uitvalt, met optionele batterijen (PS124) die in de motor geplaatst kunnen worden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen